geen

Werkwijze

De Boerderijenstichting Zeeland kan eigenaren en bewoners van boerderijen voorlichting geven over het verkrijgen van subsidie. Ook is het mogelijk om een plankostenberekening te laten maken voor onderhoud of restauratie van gebouwen en erf. Zelf voert de Boerderijenstichting geen plannen uit, maar verwijst naar architecten en aannemers die eerder blijk gegeven hebben van hun vakbekwaamheid. Via lezingen, bijeenkomsten, projecten, voorlichting en publicaties wil de Boerderijenstichting streven naar meer bewustzijn van de culturele waarden van dit erfgoed.

Door het werken met regionale bestuursleden blijft de Boerderijenstichting op de hoogte van de ontwikkelingen in de hele provincie. De regionale bestuursleden zijn aanspreekbaar in het betreffende gebied. Verder beschikt de Boerderijenstichting over een aantal adviseurs, waaronder een bouwkundig adviseur waarop voor een eerste oriënterende bespreking een beroep gedaan kan worden.

De bestuursleden en adviseurs kunt u bereiken via het centrale adres op de contactpagina. Daar kunt u ook direct een vraag stellen aan de stichting.

Regio Regiovertegenwoordiger
Tholen- St. Philipsland Vacature
Oost Zeeuws-Vlaanderen Dhr. K. Martinet
Schouwen-Duiveland Mevr. J.M. van der Bijl
Zuid-Beveland Dhr. J. de Regt en Mevr. M. Rijk
West Zeeuws-Vlaanderen Dhr. M. Dekker
Noord-Beveland Mevr. J. de Koning-van Langeraad
Walcheren Mevr. J. Polderdijk
Reacties zijn gesloten