geen

Aandijkseweg

Donateursdag BSZ 12 mei 2023

Het doet ons genoegen u hierbij weer uit te kunnen nodigen voor de jaarlijkse donateursexcursie op vrijdag 12 mei 2023.

Ditmaal bezoeken we Oost Zeeuws-Vlaanderen. Met veel plezier hebben we een afwisselende route uitgezet langs verschillende soorten boerderijen. De route gaat onder meer langs de dijk van de Westerschelde en langs de landsgrens met België, als vanouds de streek van de vlasteelt.

Startpunt van de excursie is het erf aan Aandijkseweg 3, Zaamslag.

U kunt kiezen om met eigen vervoer naar het startpunt te komen maar we bieden u ook de mogelijkheid alvast bij het AMZ kantoor in Borssele op de excursie-bus te stappen. Deze vertrekt om 12.00 uur bij het AMZ kantoor, adres Quistenburg 8 Borssele.

We starten de rondrit stipt om 13.00 uur aan de Aandijkseweg. Als u met eigen vervoer komt bent u echter ook al vanaf 12.15 welkom om voor vertrek nog even een kijkje nemen in de schuur, tuin en boomgaard aldaar.
Een half uurtje na vertrek hebben we de eerste koffiestop. Onderweg stoppen we nog twee keer om twee geheel verschillende objecten van binnen te bekijken, bij het laatste nog een klein hapje en consumptie. Rond 17.30 uur verwachten we terug te zijn aan de Aandijkseweg waarna de bus meteen terug rijdt naar het AMZ kantoor. Verwachtte terugkomst rond 18.00 uur.

De eigen bijdrage voor de excursie bedraagt € 12,50 p.p.
Graag opgeven voor 17 april, door het bedrag over te maken naar Boerderijenstichting Zeeland, rekeningnummer NL75RABO 0380 5424 12 onder vermelding van “donateursexcursie” + uw naam en mailadres + ‘opstap Borssele’ indien van toepassing.

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn kunt u iemand anders laten deelnemen, wilt u dit dan vooraf wel even doorgeven aan henniedekker03@gmail.com telefoon 06-11473646

We kijken uit naar een gezellige middag en graag tot ziens op vrijdag 12 mei.

Bestuur Boerderijenstichting Zeeland

Reacties zijn gesloten